خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور دانمارک

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور دانمارک

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور دانمارک به شرح زیر است :

کشور دانمارک از کشور های اتحاد شنگن می باشد و برای مسافرت به دانمارک نیاز به ویزا شنگن می باشد . حضور شخص متقاضی جهت دریافت ویزا در سفارت دانمارک الزامی می باشد ( جهت انگشت نگاری و مصاحبه ) . آدرس سفارت دانمارک در تهران : خیابان شریعتی- بالاتر ‏از پل صدر- کوچه ‏هدایت- کوچه دشتی- ‏پلاک ۱۰‏ و تلفن های : ‏۲۲۶۰۷۰۲۰ - ‏۲۲۶۴۰۰۰۹‏ - ‏۲۲۶۰۱۳۶۳‏ می باشد . هنچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت اینترنتی سفارت دانمارک در تهران به نشانی اینترنتی : www.iran.um.dk مراجعه نمائید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور دانمارک

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور دانمارک

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا دانمارک :

  1. اصل پاسپورت متقاضی .
  2. کارت ملی و شناسنامه .
  3. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  4. در صورت داشتن سند ملک اصل و کپی ترجمه شده .
  5. نامه تمکن مالی از بانک و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .
  6. در صورت داشتن ویزا شنگن و یا ویزا کشور های معتبر کپی از آنها .
  7. گواهی اشتغال به کار یا ذکر سمت و حقوق و سایقه و یا جواز کسب و یا ثبت شرکت .
  8. گواهی بازنشستگی .
  9. گواهی اشتغال به تحصیل .

نکاتی در مورد دریافت ویزا دانمارک :

جهت دریافت ویزا شنگن دانمارک می بایستی حداقل 6 هفته زود تر از زمان سفر به سفارت مراجعه نمائید .

ویزا شنگن دارای اعتبار 3 ماهه می باشد و در طول این 3 ماه شما حق کار در کشور دانمارک را ندارید .

مدارک مورد نیاز و نحوه امتیاز بندی گرین کارت دانمارک :

اگر در ایران و یا در ھر جای دیگری از دنیا زندگی می کنید و دارای تحصیلات عالیه (کارشناسی-کارشناسی ارشد و یا دکترا) ھستید و از طرفی قصد مھاجرت به یکی از کشورھای اروپایی برای کار و زندگی و سپس دریافت اقامت اتحادیه اروپا را دارید، طرح گرین کارت می تواند یکی از بھترین گزینه ھا برای شما GreenCard Scheme یا ھمان کارت سبز دانمارک باشد.شما می توانید از ھر کجای دنیا که باشید با تھیه و ارسال مدارک موردنیاز در صورت کسب حد نصاب امتیاز ( ۱۰۰ امتیاز) درظرف چند ماه به یکی از مرفه ترین کشورھای حوزه اسکاندیناوی و اروپا قدم بگذارید.
ویزا یا اجازه اقامت کارت سبز دانمارک یک اجازه اقامت کاری حداکثر ۳ ساله است و به شما این امکان را می دھد که در این مدت در کشور دانمارک به دنبال کار بگردید.پس از یافتن کار این امکان
را خواھید داشت که آن را تمدید کنید و پس از گذشت چھارسال متوالی برای دریافت اقامت دائمی دانمارک ھم اقدام کنید.از زمان اجرای این طرح چند سالیست که می گذرد.
در ادامه بصورت گام به گام تمامی مراحل و شرایط اقدام جھت دریافت ویزای گرین کارت دانمارک را توضیح می دھیم.
شرایط کامل امتیاز بندی
حد نصاب امتیاز برای اقدام جھت کارت سبز دانمارک ۱۰۰ امتیاز است که شامل امتیاز برای سن،سطح تحصیلات،سطح زبان،سوابق کاری،سازگاری با محیط و سن می شود.
شما می توانید حداکثر ۱۵ امتیاز از بخش سنی دریافت کنید:

Age -1 سن
۳۴ سال و کمتر : ۱۵ امتیاز
۳۵ تا ۴۰ سال : ۱۰ امتیاز
حداقل سطح تحصیلی لازم لیسانس یا کارشناسی :

Educational Level -2 سطح تحصیلات ست.مدرک تحصیلی شما باید حداقل معادل مدرک لیسانس دانمارکی ارزشیابی شود.در غیراینصورت، حد نصاب امتیاز لازم را نمی توانید بدست آورید. حداکثر امتیازی که از این بخش می توانید کسب کنید ۱۰۵ امتیاز است.
- مدرک کارشناسی(لیسانس) چھارساله: ۳۰ امتیاز
- مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) یکساله: ۵۰ امتیاز
- مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) دوساله: ۶۰ امتیاز
دکترا) : ۸۰ امتیاز ) PhD – مدرک
درضمن اگر دانشگاه محل تحصیل شما جزو فھرست ۴۰۰ دانشگاه برتر دنیا باشد، امتیاز اضافه ای به شما تعلق می گیرد: bonus point
- جزو ۴۰۰ دانشگاه برتر دنیا: ۵ امتیاز
- جزو ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا: ۱۰ امتیاز
- جزو ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا: ۱۵ امتیاز
فھرست ۴۰۰ دانشگاه برتر دنیا را ھم می توانید در اینجا بیابید.
نکته مھم برای دانشجویان:
امتیازات بالا ھمگی به کسانی تعلق می گیرد که تحصیلات خود را به پایان رسانیده اند و مدرک خود را دریافت نموده اند.درصورتی که ھنوز دانشجو ھستید و مدرک تحصیلی خودتان را دریافت
نکرده اید نمی توانید امتیازی از این بخش دریافت کنید.
جھت دریافت امتیاز در این بخش،باید توانایی خود را در تسلط به :

Language Skills -3 سطح زبان
یکی از زبانھای انگلیسی،دانمارکی،سوئدی،نر وژی و یا آلمانی نشان دھید.
۵ امتیاز : با نمره ۳ -IELTS – مدرک زبان انگلیسی
۱۰ امتیاز : ۴٫۵- با نمره ۳٫۵ IELTS
15 امتیاز : ۶- با نمره ۵ IELTS
با نمره ۶٫۵ به بالا: ۲۰ امتیاز IELTS
نیز دارای ۲۰ امتیاز است.اطلاعات تکمیلی را می (IBT) با حداقل نمره ۷۲ -TOEFL – مدرک تافل توانید در جدول اینجا دنبال کنید.
نکته:
اگر به مدت حداقل یکسال در محلی مشغول به کار یا در دانشگاھی مشغول به تحصیل بوده اید که در آن به یکی از زبانھای انگلیسی،دانمارکی،سوئدی،نر وژی و یا آلمانی کار یا تحصیل کرده
باشید،نیازی به ارائه مدرک زبان ندارید و بر اساس سطح کار یا تحصیل شما امتیاز لازم از حداقل تا حداکثر ۲۰ امتیاز به شما تعلق می گیرد.توجه داشته باشید که اگر در شرکتی خارجی در
ایران کار کرده باشید مشمول این امتیاز نمی شوید چون زبان رسمی استفاده شده در محل کار شما به ھر صورت زبان فارسی بوده است.
در صورتی که ظرف ۵ سال گذشته در یکی از مشاغل :

Work Experience -4 سوابق کاری
positive list موردنیاز دانمارک مشغول به تحقیق یا کار بوده اید (فھرست این مشاغل تحت عنوان را می توانید در اینجا مشاھده کنید)، می توانید حداکثر ۱۵ امتیاز دریافت کنید.
بعنوان محقق: ۱۰ امتیاز positive list – یک تا دو سال سابقه کار در
بعنوان محقق: ۱۵ امتیاز positive list – سه تا پنج سال سابقه کار در
بعنوان مدیر/کارمند/کارگر و… : ۵ امتیاز positive list – سه تا پنج سال سابقه کار در اگر در یکی از دانشگاه ھای اروپایی تحصیل :Adaptability -5 سازگاری یا وفق پذیری با محیط
کرده باشید یا در سطح اروپا سابقه کاری مرتبط داشته باشید بدین معنا خواھد بود که می توانید از امتیاز توانایی سازگاری با محیط ھم استفاده کنید. حداکثر امتیازی که از این بخش می توانید
کسب کنید ۱۵ امتیاز خواھد بود.
داشتن حداقل یکسال سابقه تحصیل در یکی از کشورھای اتحادیه اروپا یا سوئیس : ۵ امتیاز
- داشتن اقامت قانونی در اتحادیه اروپا یا سوئیس به مدت دوسال متوالی: ۱۰ امتیاز
- تسلط به زبان دانمارکی نیز دارای ۵ امتیاز اضافی ست.
* حالا باید امتیازات خودتان را با توجه به پنج بند بالا جمع بزنید.اگر به ۱۰۰ امتیاز رسیدید می
توانید اقدام کنید.البته قبل از آن باید شرایط مالی داشته باشید .

 

انواع ویزای شینگن

ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

 

 

رزرو و خرید بلیط دانمارک

رزرو و خرید بلیط دانمارک

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به دانمارک :

در حال حاضر تنها هواپیمایی ایران ایر به کپنهاگ دانمارک پرواز مستقیم انجام می دهد و پس از آن بهترین مسیر های پروازی به دانمارک از ایران به وسیله هواپیمایی ترکیش ایرلاین ترکیه ( یک توقف در استانبول ) - پگاسوس ترکیه ( یک توقف در استانبول می باشد )  می باشد همچنین امکان پرواز با لوفتهانزا و ایرفلوت و امارات و قطری و و اتریشی با یک توقف هم وجود دارد هم وجود دارد . جهت آگاهی دقیق از طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده به قسمت بلیط هواپیما دانمارک سایت مراجعه نمائید .

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور دانمارک می باشد ، قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور دانمارک ( توریستی و تجاری و تحصیلی و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

 

توجه داشته باشید:

چنانچه مسافری بلیط هواپیما و رزرو هتل و یا تور مسافرتی خود را از وب سایت قاره پیما خریداری نماید قاره پیما تمام مراحل ویزا وی را به طور رایگان انجام می دهد و فقط هزینه سفارت را از شما دریافت می کند.

آموزش و پرداخت هزینه ویزای مهاجرتی (اقامت-گرین کارت) دانمارک

بلیط هواپیما به تمام شهرهای دانمارک

رزرو هتل در تمام شهرهای دانمارک

پروازهای داخلی دانمارک