خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور چین

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور چین

تورهای نوروز 96 چین

پروازهای چارتر چین قاره پیما

بلیط هواپیما به تمام شهرهای چین

رزرو هتل در تمام شهرهای چین

پروازهای داخلی چین

اطلاعات زیر تنها جهت راهنمایی می باشند و در حال حاضر قاره پیما در مورد اخذ ویزا هیچ فعالیتی ندارد لطفا سوالی در مورد اخذ ویزا کشورهای مختلف نفرمائید

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور چین در زیر به طور کامل شرح داده شده است . هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور چین را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا چین با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ). آدرس و تلفن سفارت چین در تهران : اقدسیه روبروی آتش نشانی پلاک 73  و تلفن های : 1-22291240-021 و فکس 22290690-021 همچنین جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفارت چین در تهران به نشانی اینترنتی : ir.china-embassy.org مراجعه فرمائید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور چین

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور چین

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا چین :

  1. شناسنامه و کارت ملی
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی به زمینه سفبد
  3. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  4. آدرس محل کار و محل سکونت و شغل و شماره تلفن
  5. رزرو بلیط هواپیما و واچر رزرو هتل

 

انواع ویزا های کشور چین :

  1. ویزا گروهی
  2. ویزا انفرادی
  3. ویزا تجاری
  4. ویزا مولتی

 

نکاتی در مورد ویزا های کشور چین :

اعتبار ویزا گروهی چین ار تاریخ صدور 40 روز می باشد و پس از ورود به چین امکان 30 روز اقامت در این کشور را دارید این ویزا برای حداقل 5 نفر صادر می شود که این پنج نفر در هنگام ورود و خروج به چین باید حضور داشته باشند برای دریافت این نوع ویزا دو روال کاری وجود دارد اولی ویزا عادی 14 روز کاری و دومی ویزا فوری 7 روز کاری که این حداقل روز ها می باشد و در شرایطی امکان دارد این روز ها زیاد شود.

ویزا انفرادی از تاریخ صدور دارای اعتبار 30 روزه می باشد و شما پس از ورود به چین امکان اقامت 30 روزه در این کشور را دارید این ویزا نیز به دو صورت عادی در 7 روز و فوری در 5 روز صادر می شود .

ویزای تجاری چین 3 ماه اعتبار دارد و شما پس از ورود 30 روز می توانید در این کشور بمانید و صدور این نوع ویزا حدافل 15 روز کاری به طول می انجامد.

ویزا مولتی دارای اعتبار 1 ساله است و شما در این 1 سال به دفعات می توانید وارد چین شوید ولی در هر بار ورود حداکثر 30 روز اجازه اقامت به چین را دارید و صدور این ویزا حداقل 30 روز کاری به طول می انجامد .

 

قیمت دریافت انواع ویزا های چین :

ویزا گروهی چین عادی 100 دلار و فوری 130 دلار آمریکا

ویزا انفرادی چین عادی 140 دلار و فوری 170 دلار آمریکا

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور چین ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

 

رزرو و خرید بلیط چین

رزرو و خرید بلیط چین

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به چین :

در حال حاضر خطوط هواپیمایی ایران ایر و ماهان و جنوب چین پروازهای مستقیم به مقصد چین انجام می دهند . همچنین امکان پرواز به چین توسط خطوط هواپیمایی آذربایجان - قطر - امارات - اتحاد - ترکیش و ایرفلوت با یک توقف به چین نیز وجود دارد . جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و رزرو ها و ساعات پرواز و طول پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما چین سایت مراجعه نمائید .

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور چین می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور چین توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

توجه داشته باشید:

چنانچه مسافری بلیط هواپیما و رزرو هتل و یا تور مسافرتی خود را از وب سایت قاره پیما خریداری نماید قاره پیما تمام مراحل ویزا وی را به طور رایگان انجام می دهد و فقط هزینه سفارت را از شما دریافت می کند.