خانه / پرداخت هزینه های ویزا گرجستان / نحوه پرداخت هزینه ویزای گرجستان Georgia E-Visa

نحوه پرداخت هزینه ویزای گرجستان Georgia E-Visa

با توجه به قوانین جدید سفر به گرجستان از بهمن ماه 94 نیاز به ویزا ندارند و دارندگان پاسپورت ایرانی بدون دریافت ویزا 45 روز می توانند در گرجستان اقامت داشته باشند.

 

نحوه پرداخت هزینه ویزای گرجستان Georgia E-Visa و ثبت نام و اپلای کردن و ارسال مدارک در زیر به تور کامل شرح داده شده است :

به تازگی کشور گرجستان امکان دریافت ویزا الکترونیکی را برای اتباع غیر گرجی که متقاضی سفر توریستی ( کوتاه مدت ) به این کشور را دارند فراهم نموده است تا براحتی و بدون مراجعه به سفارت های گرجستان و به صورت اینترنتی ویزا الکترونیکی خود را دریافت نمایند .

پرداخت هزینه ویزای گرجستان Georgia E-Visa

پرداخت هزینه ویزای گرجستان Georgia E-Visa

 

برای درخواست ویزا الکترونیکی گرجستان می بایستی وارد سایت www.evisa.gov.ge شده و اطلاعات مورد نیاز را تکمیل و برای وزارت امور خارجه گرجستان ارسال نمائید .

در این روش هزینه دریافت ویزا با روش معمول ( دریافت وقت سفارت و ارائه مدارک به صورت فیزیکی به سفارت ) تفاوتی نداشته و یکسان می باشد فقط مدارک ارسالی برای وزارت امور خارجه گرجستان می بایستی در مرز ورودی گرجستان همراه شما باشد تا در صورت نیاز در مرز به ماموران مرز بانی گرجستان ارائه شود.

 

اطلاعات مورد نیاز برای پر کردن فرم ویزا الکترونیکی گرجستان E-Visa :

 

  • شهروند کدام کشور
  • نوع گذرنامه
  • تاریخ انقضای گذرنامه
  • هدف از سفر به گرجستان
  • نام به انگلیسی
  • نام خانوادگی به انگلیسی شماره گذرنامه
  • تاریخ تولد
  • عکس
  • آدرس ایمیل
  • جنسیت متقاضی
  • اسکن گذرنامه متقاضی
  • اسکن سایر مدارک مورد نیاز

 

پس از ثبت اطلاعات می بایستی با استفاده از ویزا کارت و مستر کارت Visa & Master Cards هزینه بررسی درخواست ویزا را پرداخت نمائید چنانچه در هر یک از مراحل نیاز به راهنمائی داشتید کارشناسان ما به طور 24 ساعته و 7 روز هفته آماده پاسخگویی به شما می باشند همچنین چنانچه ویزا کارت و یا مستر کارت ندارید با استفاده از خدمات ما در سریع ترین زمان ممکن و با ارزانترین قیمت امکان پرداخت هزینه ویزای گرجستان Georgia E-Visa را در قاره پیما دارید .

 

برای سفر به گرجستان و دریافت این نوع ویزا داشتن مدارک و شرایط زیر الزامی می باشد :

  • سفر به گرجستان در بازه زمانی کوتاه مدت باشد.
  •  مدت اعتبار گذرنامه حداقل سه ماه بیشتر از اعتبار ویزای گرجستان باشد.
  •  ارائه بلیط رفت و برگشت و واچر رزرو قطعی هتل و بیمه برای کل مدت حظور در گرجستان الزامی می باشد .
  • ارائه نامه تمکن مالی از بانک که نشان دهنده توانایی مالی شما ( و خانواده شما ) برای مدت حضور در گرجستان باشد الزامی است .

 

توجه داشته باشید :

  •  ارسال هرگونه سند یا اطلاعات نادرست و کاذب موجب امتناع از ورود شخص به گرجستان خواهد شد ( حتی در صورت دریافت ویزا ).
  • هزینه درخواست e-visa مسترد نمی شود حتی در صورتیکه ویزا رد شده باشد.
  • تصمیم گیری در مورد صدور ویزای گرجستان تا  ۵روز کاری زمان میبرد.
  • پس از دریافت ویزا 120 روز فرصت دارید تا وارد خاک گرجستان شوید و پس از آن 30 روز می توانید در خاک گرجستان اقامت داشته باشید .
  • در هر دوره ۱۸۰ روزه حداکثر میتوانید ۹۰ روز اقامت داشته باشید. هربار اقامت میبایست حداکثر ۳۰ روز به طول انجامد.