خانه / اطلاعات ویزا کانادا / آموزش نحوه درخواست ویزا کار Workpermit کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا کار Workpermit کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا کار Workpermit کانادا در سایت CIC در زیر به طور کامل شرح داده شده است :

در ابتدا برای درخواست ویزا کار Work Permit کانادا می بایستی وارد لینک روبرو شده www.cic.gc.ca/english و در این لینک پس از جواب دادن به سوالاتی که در زیر تک تک آنها را توضیح داده ایم یک کد به نام Personal reference code دریافت نمائید تا بتوانید مابقی مراحل ثبت درخواست ویزا کار Work Permit را انجام دهید .

 

آموزش گام گام درخواست ویزا کار Work Permit کانادا :

1- پس از وارد شدن به سایت CIC روی گزینه Answer a few questions که با رنگ زرد در تصویر زیر مشخص شده است کلیک کرده تا وارد مرحله بعدی شوید .

آموزش نحوه درخواست ویزا کار Workpermit کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا کار Workpermit کانادا در سایت CIC

2- در این مرحله روی گزینه Check your eligibility کلیک کرده و وارد مرحله بعدی شوید در مرحله بعدی از شما سوالاتی پرسیده می شود تا مشخص شود که واجد شرایط دریافت ویزا کار Work Permit کانادا هستید یا خیر .

آموزش نحوه درخواست ویزا کار Workpermit کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا کار Workpermit کانادا در سایت CIC

3- در این مرحله و چند صفحه بعد از شما سوالاتی پرسیده می شود که این سوالات بسیار آسان می باشد و بیشتر آنها به صورت YES/NO می باشد که می بایستی بدون گفتن دروغ به آنها پاسخ دهید در زیر برخی از سوالاتی را که ممکن است در پاسخ دادن به آنها دچار مشکل شوید به همراه تصاویر و توضیحاتی در مورد آنها آورده ایم .

  • در جواب گزینه اول What would you like to do in canada گزینه Work را انتخاب نمائید .
  • در تصویر زیر در جوای گزینه How long are you palnning to stay in canada گزینه Temporarily – more than 6 months را انتخاب کنید و پس از پر کردن سایر اطلاعات خواسته شده گزینه Next را زده و وارد مرحله بعدی شوید .

آموزش نحوه درخواست ویزا کار Workpermit کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا کار Workpermit کانادا در سایت CIC

4- گزینه Are you a lawful permanent resident of the United States with a valid alien registration card (Green Card)? اگر اقامت دائم ایالات متحده آمریکا را دارید گزینه yes و در غیر این صورت گزینه NO را انتخاب نمائید .

آموزش نحوه درخواست ویزا کار Workpermit کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا کار Workpermit کانادا در سایت CIC

4- گزینه Do you have a written offer from an employer in Canada چنانچه نامه ای برای کار در کانادا دارید YES و در غیر این صورت NO را بزنید .

آموزش نحوه درخواست ویزا کار Workpermit کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا کار Workpermit کانادا در سایت CIC

5- What is the status of your job offer? گزینه at least one year را انتخاب نمائید .

آموزش نحوه درخواست ویزا کار Workpermit کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا کار Workpermit کانادا در سایت CIC

6- در این قسمت می بایستی یکی از شغل هایی که نوشته شده است را انتخاب نمائید در صورتیکه هیچ یک از شغل های زیر کار شما نبود گزینه NO را وارد نمائید .

آموزش نحوه درخواست ویزا کار Workpermit کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا کار Workpermit کانادا در سایت CIC

7- گزینه Do you have the equivalent of Canadian high school education? آیا مدرکی معادل دبیرستان در کانادا دارید .

Do you have a written contract from your future employer? آیا نامه یا دعوت نامه ای از کارفرما آینده خود دارید .

Do you have a good knowledge of either French or English? آیا انگلیسی یا فرانسوی را خوب بلد هستید .

آموزش نحوه درخواست ویزا کار Workpermit کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا کار Workpermit کانادا در سایت CIC

8- پس از این مراحل می بایستی اطلاعات تخصصی کار خود را وارد نمائید که به دلیل تفاوت هر یک از فرمها امکان آموزش آن وجود ندارد سپس در انتها یک کد دریافت خواهید نمود که پس از دریافت این کد می بایستی وارد قسمت ایجاد اکانت Mycic که روش انجام ان در این لینک آموزش داده شده است شوید .

 

توجه داشته باشید :

پرداخت هزینه ویزا می بایستی به صورت آنلاین و با استفاده از کارت ها اعتباری ویزا و یا مستر Visa Or Master Cardes انجام شود چنانچه به این کارت ها دسترسی ندارید قاره پیما در سریع ترین زمان ممکن و پایین ترین قیمت این پرداخت را برای شما انجام میدهد . با مراجعه به این لینک از مدارک و هزینه های پرداخت آگاه شوید .

 

چنانچه می خواهید پرداخت خود را توسط قاره پیما انجام دهید می بایستی اطلاعات زیر را برای ما ارسال کنید :

  1. کلمه کاربری
  2. رمز عبور
  3. ۴ سؤال امنیتی به علاوه
  4. نام و نام خانوادگی

 

کارشناسان ما به طور 24 ساعته و 7 روز هفته آماده پاسخگویی به سوالات شما و همچنین پرداخت هزینه ویزا شما می باشند.