خانه / اطلاعات ویزا کانادا / آموزش نحوه درخواست ویزا بازدیدکننده VisitorVisa کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا بازدیدکننده VisitorVisa کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا بازدیدکننده VisitorVisa کانادا در سایت CIC در زیر به طور کامل شرح داده شده است :

در ابتدا برای درخواست ویزا بازدید کننده Visitor Visa کانادا می بایستی وارد لینک روبرو شده www.cic.gc.ca/english و در این لینک پس از جواب دادن به سوالاتی که در زیر تک تک آنها را توضیح داده ایم یک کد به نام Personal reference code دریافت نمائید تا بتوانید مابقی مراحل ثبت درخواست ویزا بازدید کننده Visitor Visa را انجام دهید .

آموزش گام گام درخواست ویزا بازدید کننده VisitorVisa کانادا :

1- پس از وارد شده به سایت CIC روی گزینه Answer a few questions که با رنگ زرد در تصویر زیر مشخص شده است کلیک کرده تا وارد مرحله بعدی شوید .

آموزش نحوه درخواست ویزا بازدیدکننده VisitorVisa کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا بازدیدکننده VisitorVisa کانادا در سایت CIC

2- در این مرحله روی گزینه Check your eligibility کلیک کرده و وارد مرحله بعدی شوید در مرحله بعدی از شما سوالاتی پرسیده می شود تا مشخص شود که واجد شرایط دریافت ویزا تحصیلی کانادا هستید یا خیر .

آموزش نحوه درخواست ویزا بازدیدکننده VisitorVisa کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا بازدیدکننده VisitorVisa کانادا در سایت CIC

3- در این مرحله و چند صفحه بعد از شما سوالاتی پرسیده می شود که این سوالات بسیار آسان می باشد و بیشتر آنها به صورت YES/NO می باشد که می بایستی بدون گفتن دروغ به آنها پاسخ دهید در زیر برخی از سوالاتی را که ممکن است در پاسخ دادن به آنها دچار مشکل شوید به همراه تصاویر و توضیحاتی در مورد آنها آورده ایم .

  • در جواب گزینه اول What would you like to do in canada گزینه visit را انتخاب نمائید .
  • در تصویر زیر در جوای گزینه How long are you palnning to stay in canada گزینه Temporarily – less than 6 months را انتخاب کنید و پس از پر کردن سایر اطلاعات خواسته شده گزینه Next را زده و وارد مرحله بعدی شوید .

آموزش نحوه درخواست ویزا بازدیدکننده VisitorVisa کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا بازدیدکننده VisitorVisa کانادا در سایت CIC

4- گزینه Have you lived in Canada as a permanent resident or landed immigrant? در صورتیکه قبلا اقامت دائم کانادا داشتید و یا به عنوان مهاجر وارد کانادا شده اید YES در غیر این صورت NO

آموزش نحوه درخواست ویزا بازدیدکننده VisitorVisa کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا بازدیدکننده VisitorVisa کانادا در سایت CIC

5- گزینه Are you a lawful permanent resident of the United States with a valid alien registration card (Green Card)? اگر اقامت دائم ایالات متحده آمریکا را دارید گزینه yes و در غیر این صورت گزینه NO را انتخاب نمائید .

آموزش نحوه درخواست ویزا بازدیدکننده VisitorVisa کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا بازدیدکننده VisitorVisa کانادا در سایت CIC

6- در این مرحله مانند 2 تصویر زیر گزینه Continue را بزنید .

آموزش نحوه درخواست ویزا بازدیدکننده VisitorVisa کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا بازدیدکننده VisitorVisa کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا بازدیدکننده VisitorVisa کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا بازدیدکننده VisitorVisa کانادا در سایت CIC

7- در این قسمت در گزینه What is the main purpose of your visit? دلیل اصلی بازدید از کانادا که شامل موارد زیر است را وارد کنید .

  • To visit family and/or friends : برای بازدید از خانواده و دوستان
  • to conduct buisiness : برای ایجاد کسب و کار
  • Tourism : توریستی
  • To attend and interview as part of the provinical nominee program : به عنوان بخشی از برنامه مهاجرت شما
  • other : دلایل دیگر

آموزش نحوه درخواست ویزا بازدیدکننده VisitorVisa کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا بازدیدکننده VisitorVisa کانادا در سایت CIC

8- پس از این قسمت بسته به اینکه چه گزینه ای را انتخاب می کنید گزینه های متعددی پیش می آید که همه آنها را نمی توان در این قسمت توضیح داد سپس در انتها یک کد دریافت خواهید نمود که پس از دریافت این کد می بایستی وارد قسمت ایجاد اکانت Mycic که روش انجام ان در این لینک آموزش داده شده است شوید .

 

توجه داشته باشید :

پرداخت هزینه ویزا می بایستی به صورت آنلاین و با استفاده از کارت ها اعتباری ویزا و یا مستر Visa Or Master Cardes انجام شود چنانچه به این کارت ها دسترسی ندارید قاره پیما در سریع ترین زمان ممکن و پایین ترین قیمت این پرداخت را برای شما انجام میدهد . با مراجعه به این لینک از مدارک و هزینه های پرداخت آگاه شوید .

 

چنانچه می خواهید پرداخت خود را توسط قاره پیما انجام دهید می بایستی اطلاعات زیر را برای ما ارسال کنید :

  1. کلمه کاربری
  2. رمز عبور
  3. ۴ سؤال امنیتی به علاوه
  4. نام و نام خانوادگی

 

کارشناسان ما به طور 24 ساعته و 7 روز هفته آماده پاسخگویی به سوالات شما و همچنین پرداخت هزینه ویزا شما می باشند.