خانه / اطلاعات ویزا کانادا / آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC در زیر به طور کامل شرح داده شده است :

در ابتدا برای درخواست ویزا تحصیلی کانادا می بایستی وارد لینک روبرو شده www.cic.gc.ca/english و در این لینک پس از جواب دادن به سوالاتی که در زیر تک تک آنها را توضیح داده ایم یک کد به نام Personal reference code دریافت نمائید تا بتوانید مابقی مراحل ثبت درخواست ویزا تحصیلی را انجام دهید .

 

آموزش گام گام درخواست ویزا تحصیلی کانادا :

1- پس از وارد شده به سایت CIC روی گزینه Answer a few questions که با رنگ زرد در تصویر زیر مشخص شده است کلیک کرده تا وارد مرحله بعدی شوید .

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

2- در این مرحله روی گزینه Check your eligibility کلیک کرده و وارد مرحله بعدی شوید در مرحله بعدی از شما سوالاتی پرسیده می شود تا مشخص شود که واجد شرایط دریافت ویزا تحصیلی کانادا هستید یا خیر .

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

3- در این مرحله و چند صفحه بعد از شما سوالاتی پرسیده می شود که این سوالات بسیار آسان می باشد و بیشتر آنها به صورت YES/NO می باشد که می بایستی بدون گفتن دروغ به آنها پاسخ دهید در زیر برخی از سوالاتی را که ممکن است در پاسخ دادن به آنها دچار مشکل شوید به همراه تصاویر و توضیحاتی در مورد آنها آورده ایم .

  • در تصویر زیر در جوای گزینه How long are you palnning to stay in canada گزینه Temporarily – more than 6 months را انتخاب کنید و پس از پر کردن سایر اطلاعات خواسته شده گزینه Next را زده و وارد مرحله بعدی شوید

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

4- have you been accepted to a designated learning institution چنانچه از دانشگاهی پذیرش گرفته اید گزینه yes در غیر این صورت no را انخاب کنبد .

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

5- پس از انجام چند مرحله و جواب دادن به سوالاتی شما وارد 2 صفحه زیر و سپس پر کردن Check List خود می شود که همانند قسمت های بالا به سوالاتی می بایستی جواب دهید .

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

6- Do you have a valid work permit or study permit, and need a visa to return to Canada اگر تا به حال ویزا دانشجویی نگرفته اید گزینه NO را بزنید در غیر این صورت YES

7- 'گزینه های زیر را خوانده سپس به آنها همانند تصویر زیر جواب دهید .

Are you an exchange student جواب: No (اگر دانشجوی معاوضه ای بین دانشگاهها نیستید نه جواب بدهید)

Is work an essential component of your studies جواب: No (اگر در نامه پذیرش شما اشاره ای به این نشده که بخشی از تحصیلات شما شامل کار کردن میباشد نه جواب دهید)

Are you a spouse, common-law partner or child of certain skilled worker or of certain full time international student that ?has or will have status in Canada جواب: No (اگر همسر یا فرزند کسی نیستید که در کانادا جزء نیروی کار ماهر یا دانشجوی تمام وقت هست یا خواهد شد ، نه جواب دهید)

Are you: – A recipient of a Commonwealth scholarship; or – A recipient of a full bursary (covering all expenses) from the Canadian International Development Agency (CIDA), including Francophonie scholarships; or – A participant in a Canadian aid program for developing countries? جواب: No

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

8- Are you accompanying a family member that has status in Canada, or has recently been approved to come to Canada جواب: No (جواب این سوال نه می شود برای کسی که به تنهایی اقدام می کند اگر هم قرار هست با همسرتان اقدام کنید اگر همسر شما از دانشگاه پذیرش ندارد وفقط همراه شماست جواب نه می شود ولی اگر همسرتان برای ویزای دانشجویی، کار یا ویزیت اقدام کرده و ویزا را گرفته یا الان در کانادا هست جواب بله می شود)

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

9- Have you had a medical exam performed by a CIC authorized panel physician (doctor) within the last 12 months جواب: NO

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

10 - پس از جواب دادن به تمام سوالات وارد صفحه نهایی می شوید که در این صفحه یک Personal confirmation code وجود دارد که در مرحله بعد برای ساخت اکانت و آپلود مدارک به این کد نیاز دارید . توجه داشته باشید این کد به مدت 60 روز اعتبار دارد و بعد از اگر کارهای خود را تمام نکرده باشید می بایستی یک کد دیگر بگیرید در این صفحه همچنین مبلغی را نیز کا باید برای Application خود پرداخت نمائید همانند تصویر زیر مشاهده می کنید . که 150 برای ویزا و 85 دلار برای انگشت نگاری و غیره می باشد .

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

آموزش نحوه درخواست ویزا تحصیلی کانادا در سایت CIC

توجه داشته باشید :

پس از گردآوری مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای تحصیلی کانادا و تکمیل فرم های اپلیکیشن به قسمت اصلی یعنی ایجاد اکانت MyCIC می رسید.

پرداخت هزینه ویزا می بایستی به صورت آنلاین و با استفاده از کارت ها اعتباری ویزا و یا مستر Visa Or Master Cardes انجام شود چنانچه به این کارت ها دسترسی ندارید قاره پیما در سریع ترین زمان ممکن و پایین ترین قیمت این پرداخت را برای شما انجام میدهد . با مراجعه به این لینک از مدارک و هزینه های پرداخت آگاه شوید